Nuorten yrittäjyyspaja on matalan kynnyksen valmennus - Hae syksyn pajoihin nyt!

Nuorten yrittäjyyspajassa työstetään mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointia sekä yritystoiminnan verkostoja. Tavoitteena on, että pajasta lähtiessä osallistujalla on valmis liiketoimintasuunnitelma. Syksyn aikana pajoja järjestetään eri puolilla Suomea.

Lista tulevista yrittäjyyspajoista päivittyy jatkuvasti Haussa oleva työvoimakoulutus -palvelussa, joka löytyy te-palvelut.fi:stä.

Nuorten yrittäjyyspajat ovat Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa, osallistujalle maksutonta nuorisotakuun piiriin kuuluvaa yrittäjyysvalmennusta. Valmennus muodostuu lähipäivistä ja etäpäivistä. Pajassa käsitellään yrittäjyyttä käytännön tehtävien avulla valmentajan ohjauksessa. Henkilökohtainen yritysmentori sparraa osallistujia.

Nuorten yrittäjyyspajat toteutetaan työvoimakoulutuksena. Osallistumisen ajalta maksetaan samaa työttömyysetuutta kuin saisi työttömänä työnhakijana.

Hae nyt!

Voit hakea yrittäjyyspajaan, jos olet alle 30 -vuotias, kiinnostunut yrittäjyydestä ja motivoitunut oman liiketoiminnan suunnitteluun. Yrittäjyyspaja on oikea paikka myös, jos olet kiinnostunut jatkamaan jo olemassa olevaa yritystä omistajanvaihdoksen kautta. Pajan käynyttä ei silti edellytetä aloittamaan osa- tai kokoaikaista yritystoimintaa.

Syksyllä 2016 nuorten yrittäjyyspajoja järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Ylivieska, Turku, Joensuu, Rovaniemi, Seinäjoki, Helsinki ja Äänekoski. Satakunnan paja alkaa joko Porissa tai Raumalla. Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja yksilöhaastatteluiden perusteella.

Hae tästä:

Nuorten yrittäjyyspajat ja haku

Tutustu myös:

NYP netissä

Nuorten yrittäjyyspaja Facebookissa

Neljän nuoren kokemuksia yrittäjyyspajasta (youtube.com)